25-11-2017
Beurzen 2018
Lees verder ...
 
Home    Contact    Sitemap    Nieuwsbrief    Winkelwagen   

Deze website wordt dagelijks door honderden liefhebbers van Meccano en Hornby treinen bezocht. Zo bent u er zeker van dat het materiaal door liefhebbers en kenners gekocht wordt als u het via de Famous Toys website te koop aanbiedt.

Voor verkoop of bemiddeling via FamousToys bieden wij u vijf mogelijkheden:

1. FamousToys plaatst uw gratis advertentie, u bepaalt zelf de prijs en handelt de verkoop zelf af.

2. FamousToys taxeert het te verkopen object, de taxatiekosten bedragen 30,- bij vooruitbetaling te voldoen, en plaatst de gratis advertentie op de website. 
U zorgt zelf voor de afhandeling van de verkoop. 

3. FamousToys taxeert het te verkopen object, de taxatie kosten bedragen 30,- bij vooruitbetaling te voldoen, dit bedrag wordt verrekend wanneer u besluit tot verkoop via FamousToys. Famous Toys plaatst het materiaal onder de For Sale rubriek van de website en zorgt voor de complete afhandeling. De provisie die FamousToys hiervoor rekent is 15% van de verkoopprijs.
 
4. FamousToys plaatst het materiaal in AFMIJN VEILING op deze website (deze werkt volgens het afmijn principe) De startprijs van de veiling bepaalt u zelf en elke dag wordt deze verlaagd totdat een door u bepaalde minimum verkoopprijs bereikt is. De provisie die Famous Toys vraagt is 10% van de verkoopprijs op de veiling, u zorgt zelf voor de  verzending, de financiële afhandeling wordt verzorgd door FamousToys . 

5. FamousToys koopt het materiaal van u voor een eerlijke prijs, maar deze zal lager zijn dan de taxatie waarde omdat het risico voor een succesvolle verkoop bij Famous Toys ligt. 

FamousToys doet uitsluitend een online taxatie volgens de hierboven beschreven voorwaarden.

klik hier

om naar het contact formulier te gaan.


Technische realisatie: PROTRACTUS     -     Grafisch ontwerp: Studio Brouwer