25-11-2017
Beurzen 2018
Lees verder ...
 
Home    Contact    Sitemap    Nieuwsbrief    Winkelwagen   

FamousToys
Voor de speelgoedverzamelaar.

Verzamelaars zoeken naar mogelijkheden om hun verzamelingen van de hand te doen. Een aantal doet dat via advertenties of zij huren een stand op verzamelbeurzen of vlooienmarkten. Een aantal zet hun spullen te koop op internet. Meestal zonder te beseffen wat hiervan de risico's kunnen zijn.

Famous Toys speelgoed makelaars biedt verzamelaars een veilige optie om het speelgoed tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen.

Door klanten een gedegen en betrouwbaar advies te geven hebben wij reeds een klantenkring weten op te bouwen die zonder uitzondering tevreden is over de behaalde verkoopresultaten.

Op deze site vindt u verder alle noodzakelijke informatie over hoe onze werkwijze is en welke kosten aan onze bemiddeling verbonden zijn.

Famous Toys kent beperkte openingstijden en is uitsluitend op afspraak te bezoeken zodat u in alle rust kunt overleggen over aan en verkoop van speelgoed.

Voor een aantal opdrachtgevers bieden wij verkoopbemiddeling aan. In onze showroom staan een aantal voorbeelden van kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat wij voor onze opdrachtgevers in de verkoop hebben.

Technische realisatie: PROTRACTUS     -     Grafisch ontwerp: Studio Brouwer